Gastenboek Rijschool Hosanna

Abonneer
Laat het weten als er
guest
134 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dionne
Dionne
1 maand geleden

Heel erg bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen Gavin! Ik ga de gesprekken en gezelligheid toch stiekem wel missen;)
Groetjes Dionne

Oda
Oda
1 maand geleden

Dankjewel Gavin voor alle lessen en bemoedigde woorden op momenten waarop ik ze nodig had. Zeker toen je zei dat stress en zenuwen het grootste ‘gevaar’ voor mijn rijexamen vormden en dat ik het sowieso ging halen. En je had gelijk, in 1 keer gehaald! Ik ben je ontzettend dankbaar! Heel fijn dat lessen bij jou niet alleen betekent dat je in een auto kan rijden, maar ook echt veilig kan rijden.

Ruth
Ruth
2 maanden geleden

Ontzettend bedankt voor de fijne lessen, Gavin! Je hebt me goed doorheen geholpen. Het was altijd gezellig en leerzaam. Kletsen kan je als de beste en dat was ook nodig, anders was ik altijd alleen maar aan het “dachten” 😉 Aanrader!

Maurits
Maurits
3 maanden geleden

Top instructeur, heel veel geleerd.
Gavin, bedankt!!

Anna-Roos
Anna-Roos
3 maanden geleden

Altijd super fijne rijlessen gehad! Gavin heeft veel geduld en is erg vriendelijk. Ik ben in één keer geslaagd!! Nogmaals bedankt 🙂 

Joke
Joke
4 maanden geleden

Super rijschool! Gavin heeft alle geduld en is altijd heel vriendelijk. Mijn zoon met klassiek autisme en een verstandelijke beperking heeft dankzij hem zijn rijbewijs gehaald. Een echte aanrader dus!

Cheyenne
Cheyenne
5 maanden geleden

RijschoolHosanna is de beste rijschool! Is aan iedereen aan te raden. Heeeel veel geduld je zou denken dat raakt toch op?! Nou niet bij Gavin hoor! Ik heb genoten alle les tijden. Altijd een glimlach en altijd gezellig. Laten we vooral niet vergeten super leerzaam! En altijd goed advies!!

Roemer
Roemer
6 maanden geleden

Bedankt Gavin, voor alle mooie gesprekken en (levens)lessen. In een keer geslaagd!!

Tian
Tian
7 maanden geleden

I just got my permit today! Yeah! It has been a long way to get to where I am now. I had severe fear when I first drove on the road, due to an accident in the past. Gavin helped me go through this whole process and gave me tips such as to look at opportunities not obstacles. Always reminds me to look ahead. It is also a way to change behavior and way to look at things. Recommend!👍 Thank you very much for your help! Wish you all the best!

Feya
Feya
7 maanden geleden

Hi Gav,

Deze BB is geslaagd (you know what I mean😄). Bedankt voor de fijne rijlessen, de mooie gesprekken die we hebben gevoerd, de gezelligheid maar bovenal jouw constante vertrouwen in mij! Jij voelde goed aan wat ik nodig had en dat vind ik bijzonder. Ik wil je bedanken voor het écht luisteren en jouw positiviteit. Ik ben dankbaar dat ik het rijden van jou heb mogen leren!

Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen✨

Steven van der Vliet
Steven van der Vliet
9 maanden geleden

Beste Gavin,

Heel erg bedankt voor de fijne lessen. Vanaf dag 1 wist u meteen waar ik moeite mee had en heeft u me daarmee goed geholpen.
U bent een hele goede instructeur en ook een leuke persoon om mee te kletsen.

“Ik dacht” zijn woorden die verboden zijn bij u.
Maar nu ik geslaagd ben kan ik gelukkig wel zeggen dat ik dacht dat ik ging slagen.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles en veel succes verder met u rijschool!

Groetjes,
Steven de Denker

Eline Segers
Eline Segers
10 maanden geleden

Beste Gavin,

Onwijs bedankt voor het alle lessen, begeleiding, geduld, gezelligheid en bemoediging het afgelopen jaar! Ik ga de lessen stiekem missen, ook al ben ik heel blij met mijn rijbewijs natuurlijk 🙂 Ik kwam vaak bemoedigd terug en heb echt genoten van je liefde voor onze Vader! Het is merkbaar in de auto en heeft mij echt geblessed! Succes en zegen met je rijschool en bedankt voor alles!! ♥️

Groetjes,
Eline

Ajani Cruden
Ajani Cruden
10 maanden geleden

Beste oompie Gavin,

We hebben lang en hard voor mijn rijbewijs gewerkt. Er is veel geschreeuwd, veel gelachen en veel geleerd. Een ding dat ik ga missen is die gladde coup van u en uw lach. Ben u dankbaar voor deze kans. God zegene u.

Met vriendelijke groet,
Ajani Cruden.

Matthijs
Matthijs
10 maanden geleden

Beste Gavin,
Heel erg bedankt voor alles dat je me hebt geleerd. Ik was zeker nooit de makkelijkste maar het is je toch gelukt om me te laten slagen! Het was altijd heel stabiel bij jou in de auto.
Echt een aanrader voor de mensen die nog een instructeur nodig hebben!
Groetjes, Matthijs 🙂

Josja Hofmeijer
Josja Hofmeijer
11 maanden geleden

Het is altijd gezellig met jou achter het stuur. Je bent heel makkelijk en geduldig. Alleen ben je allergisch voor de woorden: ‘ik dacht’, maar ja

Mare Bradic
Mare Bradic
1 jaar geleden

Heel erg bedankt voor al je tijd en geduld Gavin. Je bent een super vriendelijke man met veel begrip en heb ook ontzettend kunnen lachen met je! Dankjewel voor de fijne rijlessen en tot op de weg 😉

Carliana Bakboord
Carliana Bakboord
1 jaar geleden

Heel erg bedankt voor de goede rijlessen en fijne gesprekken Gavin! Je was altijd geduldig en positief. Ondanks dat ik een lange tijd veel angst had tijdens het rijden stelde je me zo gerust en bleef me bemoedigen. Inmiddels ben ik geslaagd! Bedankt voor alles!

Mark Bovendeerdt
Mark Bovendeerdt
1 jaar geleden

Dankzij Gavin zijn geduldige aanpak en gezellige sfeer ben ik vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen, blijf zo doorgaan.
Bedankt voor alles.

Majed
Majed
1 jaar geleden

Ik heb alles geleerd over autorijden van Gavin.
Hij is geduldig en professioneel.
Ik ben blij dat ik Gavin heb ontmoet.
De lessen waren leuk.
We hebben samen gelachen en besproken hij is niet alleen een rijinstructeur maar ook een vriend je kan begrijpen
Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen.
Bedankt Gavin

Maarten
Maarten
1 jaar geleden

Ik heb heel veel gehad aan de rijlessen van Gavin. De sfeer was altijd goed en daardoor voelde ik vanaf het begin al een fijne connectie. Dit zorgde ervoor dat de lessen altijd constructief en effectief waren. Gavin begrijpt precies wat een leerling nodig heeft en past zijn lessen daar op aan. Daardoor was ik goed voorbereid op de tussentijdse toets en op het praktijkexamen, waardoor ik die allebei in één keer heb gehaald. Wat ik ook heel fijn vond, was dat Gavin in de laatste lessen ook goed de focus legde op wat belangrijk is als je eenmaal bent afgereden. Heel erg bedankt Gavin!

Funmi
Funmi
1 jaar geleden

Gavin, you’re the best instructor, every lesson with you was amazing.
The most important aspect of my lesson was when we discuss about God, which we always do 😊
Thank you for your patience and wise words.
I truly appreciate you and God’s continuous blessings always in Jesus name.

Quinyara
Quinyara
1 jaar geleden

Ik ben dankzij de goede rijlessen in 1x geslaagd. De manier waarop Gavin les geeft, is heel fijn. Hij stelt je gerust en dat is precies wat ik nodig had wanneer ik weer eens gestrest was. Ik ben blij dat ik voor rijschool Hosanna heb gekozen want Gavin is niet alleen een goede rijinstructeur die kijkt naar wat de leerling nodig heeft, maar ook iemand waarmee je tijdens het rijden veel kan lachen en tussendoor nog levenslessen van krijgt. Dankjewel voor de goede lessen Gavin en het vertrouwen in mij.

Naomi
Naomi
1 jaar geleden

Gavin kent z’n vak en heeft de echte skills van een goede instructeur. Die mij kennis bijbrengt maar mij vooral aanmoedigde om zélf te rijden. Hij leerde mij te ontspannen op de weg, gaf merkbaar goeie tips en kon altijd vinden waar zwaktepunten zaten. Zo hebben we de klus van het rijbewijs samen geklaard. Dankjewel Gavin, voor je tips, je eerlijke houding en waar nodig nuchterheid. Keep up the good work – Hosanna! 

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Wat waren het gezellige lessen! Ik heb goed leren rijden bij Gavin, waardoor ik in één keer ben geslaagd. Ik zou iedereen rijschool Hosanna aanraden. Bedankt voor de mooie gesprekken en alle gezelligheid!

Larissa Bakker
Larissa Bakker
2 jaren geleden

Erg gezellig gehad tijdens het leren rijden! In 3 keer geslaagd, maar toen ook goed ook! Ik kon met Gavin goed praten en hij had veel geduld. We hadden veel lol, maar ook serieuze gesprekken. Ik zal het bijna gaan missen!

Rens ter Veer
Rens ter Veer
2 jaren geleden

Vriendelijk en vaardige rijinstructeur. Gister ochtend in een keer afgereden en ik kan zeggen dat ik heb genoten van de lessen! Nogmaals bedankt Gavin voor de lessen, jouw wijsheid en de gezelligheid!

Seraynel
Seraynel
2 jaren geleden

Oom Gavin is een geweldige instructeur om naast je te hebben. Een man vol met geduld, respect en weet altijd geweldig op een kalmerende wijze je de praktijk te leren. Juist door deze wijze en goede inzet is het mij gelukt door in 1 keer te slagen en kan ik nu gerust mijn rijbewijs ophalen. Ik had in geen 100 jaar een andere instructeur naast me willen hebben. Heel erg bedankt oompie❤️

Erik
Erik
2 jaren geleden

Autorijden is alles wat ik niet kan en toch dankzij jou Gavin nooit met tegenzin naar een les gegaan. Altijd veel grappen en grollen tussen het serieuze leren door. Ook altijd interessante perspectieven bij diepere gesprekken. Af en toe grens opzoekend en toch altijd oprecht respectvol. Ik ben deze geweldige man ontzettend dankbaar voor de vele (levens)lessen en het onuitputtelijke geduld. Ik zal altijd aan je denken wanneer ik die haaientanden zie, die ene keer dat ik wel gelijk had 😛

Anne
Anne
2 jaren geleden

In 1 keer geslaagd!! Dankzij de goede lessen van Gavin. Lessen op je eigen tempo, gezellig kletsen en ondertussen leerzame feedback op hoe je rijdt. Ik raad deze rijschool zeker aan 🙂

Bedankt voor alles!

Quinty
Quinty
2 jaren geleden

Gavin geeft fijn les en kijkt samen met je waar de verbeter punten liggen en gaat dan gericht te werk. Ik vond het echt fijn lessen bij Gavin.

Bedankt ????

Wisse
Wisse
2 jaren geleden

Geslaagd!! Gavin heeft een hele goede individuele aanpak. Dit werpt echt zijn vruchten af! Aanrader.

Shudaris
Shudaris
2 jaren geleden

Gavin bedankt voor alles. Je geduld en rust soms een beetje streng maar hoort erbij. Maar je mag echt een andere playlist gaan maken????Super bedankt!!!

Nadia
Nadia
2 jaren geleden

Geslaagd! Goede rijschool. Goede gesprekken gehad met Gavin tijdens de lessen! Ik ga de gesprekken missen. Ik ga binnenkort op reis en wilde mijn rijbewijs halen voordat ik wegging en Gavin heeft mij hier goed bij geholpen. En het is gelukt!

Nuri van Schie
Nuri van Schie
2 jaren geleden

Gavin wat ga ik jou en je auto toch missen, je hebt rijden weer leuk voor mij gemaakt en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar! Je bent een topper. Heel veel succes en wie weet tot gauw met een bakkie erbij ???? Zal keihard toeteren als ik je zie ????????

Akke
Akke
2 jaren geleden

Ik keek altijd uit naar de rijlessen met Gavin. Het was altijd leerzaam en heel gezellig. Ondanks alle lockdowns tussendoor toch zonder stress in één keer mijn rijbewijs gehaald, vooral door Gavins geduld en flexibiliteit. Bedankt!

Timo Priem
Timo Priem
3 jaren geleden

Het was hard werken, maar we hebben het gehaald! bedankt voor de lessen, het ga je goed!

Paul Middendorp
Paul Middendorp
3 jaren geleden

Wat ga ik m’n lift naar het werk missen nu ik geslaagd ben bij Gavin 😉
Waren leuke lessen met een prettige instructeur!
Ik ga toeteren als ik je zie Gavin ????????

Laura
Laura
3 jaren geleden

Heel erg naar mijn zin gehad bij Rijschool Hosanna! Gavin legt duidelijk en rustig uit, is geduldig en positief. Hij is flexibel en kijkt samen met jou naar mogelijkheden. Altijd gezellige lessen gehad en goed leren autorijden! Bedankt!

Carina Cladder
Carina Cladder
3 jaren geleden

Na rijlessen te hebben gevolgd bij rijschool Hosanna ben ik geslaagd! De rijschool raad ik zeker aan. Gavin is gezellig, professioneel, geduldig en kan goed uitleggen. Hij sluit aan bij jouw leerproces en past de lessen daarop aan. Hij communiceert snel en duidelijk en denkt altijd met je mee. De lessen zijn gezellig en relaxt maar ook leerzaam. Een fijne combinatie voor een goede rijopleiding. Dus zeker aan te raden! Bedankt Gavin!

Nienke
Nienke
3 jaren geleden

Ik kan geen reden bedenken waarom je niet bij rijschool Hosanna, bij Gavin, zou rijlessen. De communicatie loopt goed en snel, de auto waar je in lest is top, Gavin is flexibel, etc. Gavin zorgt voor een goede en gedegen rijopleiding waarbij jij je op je gemak voelt en tegelijk uitgedaagd wordt. Het heeft er bij mij in ieder geval voor gezorgd dat ik, toen ik mijn rijbewijs haalde, met (zelf)vertrouwen de weg op ging! Gavin, heel erg bedankt!

Amel
Amel
4 jaren geleden

De rijlessen bij Gavin waren zeer geslaagd. Hij heeft veel rust, legt goed uit en maakt er altijd wat gezelligs van.

Meira
Meira
4 jaren geleden

Lessen bij rijschool Hosanna is zeker aan te raden! Gavin heeft superveel geduld met je en kan alles goed uitleggen. Ik ga de gezelligheid bij de lessen wel missen, maar ik heb er ook zin in zometeen zelfstandig te gaan rijden!

Gods zegen en veel plezier nog de komende jaren, Gavin!
Oh en succes nog met het uitvinden van alle gadgets die in de nieuwe auto zitten 🙂

Evita
Evita
4 jaren geleden

Beste en tofste rij instructeur die er is! Zo dankbaar voor de gezellige en leerzame lessen, waar we hebben gelachen en ook serieus bezig waren met rijden. Door jouw geduld en vertrouwen in mij, heb ik het nu eindelijk gehaald! Mis onze lessen en gesprekken wel hoor! Ik kijk nu terug op een plezierige tijd met een mooi resultaat!

Sanne
Sanne
4 jaren geleden

Heel erg veel gehad aan mijn rijlessen bij Gavin! Sfeer was altijd goed en hij voelde me erg goed aan. Vond het top dat er zowel focus was op het rijexamen als op het rijden na je rijexamen, daar heb ik in de eerste maanden heel veel aan gehad 🙂 door de goede sfeer keek ik er nooit tegenop en voelde het altijd vertrouwd.
Ook fijn dat Gavin goed inschatte hoeveel lessen ik nodig had. In plaats van te vroeg afrijden was ik perfect voorbereid met net wat extra lesjes waardoor ik vol vertrouwen in één keer ben geslaagd en daarna ook in m’n eentje de weg op durfde. Heel erg bedankt Gavin!

Daan
Daan
4 jaren geleden

Voordat ik bij Gavin zat, was ik al een paar keer gezakt en had ik al wat rijlessen achter de rug bij een andere rijschool. Deze rijschool had mij verkeerde dingen aangeleerd en ik voelde mij hartstikke onzeker achter het stuur.

Dankzij Gavin, ben ik nu geslaagd en heb ik kunnen leren van mijn zwaktepunten zijn. Ook voel ik mij veel meer zelfverzekerd achter het stuur. Als ik in het begin, bij rijschool Hosanna had gelest, dan had mij dat veel geld en tijd bespaard.

Rijschool Hosanna heeft mij enorm geholpen, en we hebben redelijk wat gelachen in de auto. Ik zou Gavin zeker aanraden bij mensen die een rijschool zoeken.

Ook is het prettig dat je met Gavin kan praten over geloof en de worship muziek tijdens de lessen (onder andere op mijn verzoek), ervaarde ik als rustgevend.

Judith
Judith
4 jaren geleden

Top lessen heb ik gehad van Gavin! Het was altijd erg gezellig en heb ook zeker goede gesprekken gehad. De sfeer is relaxt en dat maakte het lessen erg fijn!
Ik merk dat ik ook zelfverzekerd ben geworden in het rijden en dat het nu ik mijn rijbewijs heb vlekkeloos gaat: helemaal top!
Ik zou (en heb) rijschool Hosanna zeker aanraden voor duidelijke, gezellige en relaxte lessen!
Gavin heeft goed door wat je nog moet oefenen en schat ook goed in wanneer je kan gaan afrijden, wat je zelfverzekerd naar je examen laat gaan. Ook is de tussentijdse toets erg fijn om zo vast een beetje te kunnen oefenen voor het examen.
Gavin, bedankt voor alles!!

Denise
Denise
4 jaren geleden

Gavin is echt fantastisch! Hij heeft intens veel geduld met je en is iemand waar je echt mee kunt lachen. Het rijbewijs halen was voor mij niet zo makkelijk en daarom niet altijd leuk, toch zorgde Gavin ervoor dat ik er plezier in kon houden. Ook is het fijn dat Gavin heel direct is in het lesgeven, maar wel altijd op een liefdevolle en opbouwende manier. Het is hierbij tof dat Gavin een christelijke instructeur is. Hij bemoedigde mij vaak met Gods Woord waardoor ik veel meer vertrouwen kreeg in mezelf. Dankjewel Gavin voor alles! Ik wens je heel veel succes in de toekomst met de rijschool en al het andere wat je onderneemt!

Rosemarie
Rosemarie
4 jaren geleden

Ik heb met veel plezier gereden bij Gavin. Het was altijd gezellig en hij kan met veel humor corrigeren. Ik heb inmiddels in Duitsland en Nederland gereden, en dat ging prima! Dus heel erg bedankt Gavin, een veel succes aan alle leerlingen!

Suzanne Jager
Suzanne Jager
4 jaren geleden

Als je er tegenop ziet om auto te leren rijden, ben je bij Gavin aan het goede adres. Hij is altijd positief, gezellig en een geduldige instructeur. Ook eerlijk en kritisch, wat absoluut ten goede komt aan de kwaliteit van je rijstijl. Ik voelde me goed voorbereid voor het examen en ben dan ook in één keer geslaagd. Gavin, bedankt voor alles!

Daniela
Daniela
5 jaren geleden

Het was altijd leuk in de auto met Gavin, leuke muziek en goede gesprekken. Maar vooral goed les gegeven. De autolessen die ik heb gehad was precies wat ik nodig had om mijn rijbewijs in een keer te halen! Dankjewel Gavin!

Thijs
Thijs
5 jaren geleden

Yo gavin
Leuke tijd gehad bij je in de auto. Lessen waren goed en altijd gezellig. Veel gelachen en een hoop van je geleerd!! Thnx voor alles

Simone
Simone
5 jaren geleden

Deze recensie heeft even geduurd maar hier is die!
Het duurde voor mij even om mijn rijbewijs te halen, maar het was altijd een feestje bij Gavin in de auto! Ook hadden wij goede gesprekken en konden we lachen! Het was erg gezellig! Sindsdien rijd ik veel en heb ik er veel plezier in! Dankjewel Gavin !

Hanneke
Hanneke
5 jaren geleden

Hee Gavin,
Wat was het altijd een feestje bij jou in de auto! Samen muziek luisteren, serieuze gesprekken voeren maar vooral het vertrouwen dat je in me had.
Dankzij jou had ik eindelijk geen kop als een tomaat van angst tijdens mijn examen. Bedankt voor al je hulp en begeleiding.
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en ga je de eerste keren alleen rijden wel missen denk ik. Ik ga deze geweldige ervaring nooit vergeten!
Blijf vooral genieten van wat je doet!

Mirjam
Mirjam
5 jaren geleden

Hay Gavin!

Het is nu al ruim een maand geleden dat ik ben afgereden, maar sindsdien heb ik al aardig wat kilometers gereden ! Steeds meer familie durft het aan om mee te rijden, geen boetes of botsingen gehad,
dus ik ben ervan overtuigd dat de lessen hun doel hebben bereikt! 😉
Dank voor de leerzame lessen, waarbij je naast de humor ook serieuze feedback gaf !

Bedankt !

Christy
Christy
5 jaren geleden

Hoi Gavin! Onwijs bedankt voor alle lessen en bemoedigingen! Ik vond het autorijden vaak aardig spannend maar Gavin bleef zijn geloof in mij uitspreken! Uiteindelijk ben ik in 1 keer geslaagd! (: Ik kan iedereen aanraden om bij Hosanna autorijlessen te nemen! Een vrolijke, eerlijke en geduldige rijleraar! En daarnaast vind ik het een plus dat je 1,5 uur achter elkaar rijdt!

Bedankt Gavin!

Christy
Christy
5 jaren geleden

Hoi Gavin! Mega bedankt voor al uw geduld en prettige manier van les geven! Ik genoot van de leuke muziek en uw gevoel voor humor (: Ik voelde mij op m’n gemak en kan dan ook iedereen aanraden om bij Gavin les te nemen! Ook als autorijden je spannend lijkt dan zit je bij rijschool Hosanna op de goede plek. Gavin heeft veel geduld (en ja ik was echt niet de makkelijkste ????) en geeft op een opbouwende manier les.

Bedankt Gavin!

Megan
Megan
5 jaren geleden

Ik heb mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor het engelengeduld en alle grappige, leerzame gesprekken! Het duurde even maar ik heb er veel aan gehad!

Het is nu al een gemis????. (De auto he!)

Bedankt voor alles????????!

Leon
Leon
5 jaren geleden

Vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Hosanna! Wat een goede tijd heb ik gehad met Gavin en wat heeft hij me veel geleerd. Een aanrader voor een ieder ;). Gavin is een eerlijke, geduldige en vriendelijke instructeur en je zit 100% op de goede plek hier 🙂 Blij met mijn rijbewijs, thanks for everything!

Blessings!

Joshua
Joshua
5 jaren geleden

Yes! In één keer geslaagd! 😀
Ik ben ontzettend blij dat na een intensieve maar toch ook ontspannen periode van lessen bij Gavin van rijschool Hosanna, ik m’n rijbewijs heb gehaald. Autorijden is niet iets wat me gemakkelijk af gaat, dat wist ik al van tevoren – maar dank zij Gavin en zijn eeuwige geduld is het toch gelukt. Elke les was zinvol en ook een mooie combinatie van humor en muziek en goede gesprekken.
Dankjewel voor de tijd die ik met je in de auto mocht doorbrengen en ik ga het missen – ondanks dat het bezitten van een rijbewijs toch ook wel heel fijn is 😉
Een echte aanrader, rijschool Hosanna – of je nou in Almere, Utrecht of Amersfoort wil lessen. (Of misschien nog wel andere locaties ook..? ;))

Thijs
Thijs
5 jaren geleden

Hoi Gavin,

Nog heel erg bedankt voor de fijne rijlessen, waardoor ik nu zelf mag rondrijden 😉 ik heb veel geleerd tijdens onze leuke én serieuze gesprekken en ik hoop dat je nog veel mensen mag begeleiden tot aan hun rijexamen!

Annelot
Annelot
5 jaren geleden

Intensief en effectief maar toch ook gezellig lessen heb ik ervaren bij Gavin. Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd en ben in een keer geslaagd! Allemaal te danken aan de goede adviezen en lessen van Gavin.
Echt een aanrader! Nu kan ik in ieder geval lekker de weg op. Nogmaals bedankt voor alles!

Hendrik
Hendrik
6 jaren geleden

Was een leuke tijd in de auto Gavin! Veel interessante en toffe gesprekken. Zal ik niet snel vergeten. Je wist mij goed voor te bereiden op het examen in Utrecht. Gavin weet je op je gemak te stellen en kan alles helder uitleggen. Hij zorgt ervoor dat je je eigen rijstijl creëert om zo zelfverzekerd je examen tegemoet te gaan.

Ik kan rijschool Hosanna aan iedereen aanbevelen! Gavin geeft erg prettig en goed les en ook de auto rijdt fijn.

Nogmaals bedankt!

Sasja
Sasja
6 jaren geleden

Ik kan iedereen Rijschool Hosanna aanraden! De lessen waren erg prettig en ik was altijd heel erg op mijn gemak in de auto dankzij de fijne manier van lesgeven. Ontzettend bedankt voor de leuke lessen Gavin! 🙂

Joyce
Joyce
6 jaren geleden

Hij is binnen mijn rijbewijs.
Zooo blij mee!!!
Maar dat had ik niet gekund zonder de aanmoediging van Gavin, die geduldig is en altijd wel weer wat leuks te vertellen heeft. Waardoor het rijden ineens een stuk leuker werd.
Dus ik zou zeker aanraden lekker bij hosanna te gaan rijden en je rijbewijs te halen.

Julie
Julie
6 jaren geleden

Hee Gavin, dankzij jou heb ik van het leren rijden genoten. Veel dank voor je geduld, je humor, je bemoediging en de interressante gesprekken. Ik ga die gesprekken echt missen.
Trouwens als je hier leest om te kijken of je bij Gavin wil lessen, ik zeg doen! Hij is super! Groetjes Julie

Emma
Emma
6 jaren geleden

Gavin allereerst heel erg bedankt voor alle fijne lessen! Bedankt voor het geduld, de grappen, maar ook de serieuze feedback. Als er iets niet goed gaat, dan zeg je duidelijk wat je wel wilt zien, maar het is nooit vervelend bedoeld! Ik heb heel erg veel van je geleerd. En nu zelf rijden… Heel fijn, maar ik ga je gezelligheid zeker missen!

Tjerk van Eckeveld
Tjerk van Eckeveld
6 jaren geleden

He Gavin.

Dank je voor de gezellige tijd, ik heb genoten van de tijd in de auto.
Ook will ik je bedanken voor het geduld.
Rijschool Hosanna is een echte aanrader.

Tjerk

Antonio Eduardo
Antonio Eduardo
6 jaren geleden

Hey gavin, bedankt voor alle wijze lessen en de gezelligheid daarnaast wil ik je ook bedanken voor je geduld hahah je bent een topper super bedankt voor alles chef!!!
Rijschool hosanna is een aanrader voor iedereen!

Melvin Kaliey
Melvin Kaliey
6 jaren geleden

Wat een leuke tijd heb ik gehad bij jou in de auto Gavin! Veel gelachen, altijd genoten van de leuke muziek en het belangrijkste goed leren rijden! Toen ik de eerste keer bij jou in de auto stapte, vond ik het doodeng, maar jij bleef geduldig! Wie kan er nou zeggen dat hij met zijn rijinstructeur in Amsterdam rijles heeft gehad, terwijl hij in Het Gooi moest afrijden? Ikke! We hebben echt overal gereden! Bedankt voor alles Gavin!

Inge
Inge
7 jaren geleden

Gavin van Rijschool Hosanna is echt fantastisch. Hij is heel gezellig en grappig, maar vooral: hij is geduldig. Echt een aanrader dus, zeker als je niet zo’n talent hebt voor het auto-rijden, want Gavin geeft niet op en hij coacht je er met super veel rust en relaxtheid doorheen. Ik vond ’t allemaal maar eng, maar dankzij Gavin ben ik gewoon in één keer geslaagd. Super aan te raden dus! 🙂

Gabriël
Gabriël
7 jaren geleden

Ondanks dat ik in het begin erg grote moeite had met het rijden ben ik vorige week dan toch eindelijk geslaagd!
Naast dat Gavin heel geduldig en begaan is met zijn leerlingen kan ik uit eigen ervaring spreken als ik zeg dat hij de sfeer in de auto ook altijd heel gezellig weet te houden!
Door de talloze grappige maar ook serieuze gesprekken is het al snel helemaal niet spannend maar juist leuk om de weg op te gaan!

Matthias
Matthias
7 jaren geleden

Vanmorgen geslaagd!!! Ik heb een hele goede tijd gehad hier, veel geleerd van gavin, en wat is het een top vent! Bedankt voor de leuke gesprekken en de fijne tijden die ik met je heb mogen beleven! Bedankt voor alles en tot ziens op de weg!!

Deborah
Deborah
7 jaren geleden

Gisteren mijn rijbewijs gehaald!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Bij Gavin lessen is relaxt, goede gesprekken en duidelijke uitleg. Je leert wat belangrijk is en dat is gewoon goed en veilig te rijden, daar word tijd aan besteed. Hij heeft veel geduld als dingen niet lukken en probeert het daarna weer op een andere manier uit te leggen. Ook fijn dat hij geen ingewikkelde maniertjes gebruikt om te leren parkeren maar gewoon op een goede en simpele manier.

Bedankt Gavin, ook voor alle goede gesprekken, heb ik veel aan gehad!!

Lorenzo
Lorenzo
7 jaren geleden

Gezelligheid en kwaliteit, Rijschool hosanna is een aanrader voor iedereen die op eigen tempo wilt leren autorijden of in korte tijd. Gavin staat voor alles open en heeft ook een vlotte babbel. Gavin bedankt !

Vivian Boers
Vivian Boers
7 jaren geleden

Whoopwhoop, in 1x geslaagd! Bij Gavin lessen is heel fijn, in je eigen tempo leren autorijden met een hele gezellige en soms strenge rij-instructeur. Gavin heeft enorm veel geduld en daarnaast ook lekker veel humor en passie voor God. Altijd leuke gesprekken en muziek in de auto waardoor ik vaak redelijk ontspannen in de auto zat (behalve op de 1e keer snelweg ;)). Gavin heeft mij goed voorbereid op het examen waardoor ik met vertrouwen heb afgereden.
Gavin, dank voor je geduld, gezelligheid, vertrouwen, toffe gesprekken en gelach.

Gerjanne
Gerjanne
8 jaren geleden

Als je slecht tegen stilte kan en een super goede rij-instructeur wil, dan is daar Gavin. Gavin heeft mij negen maanden lang super goed rijles gegeven en natuurlijk de nodige levenslessen meegegeven. Geen moment stilte met hem; discussies, muziek, grappen en natuurlijk advies. Ik zal eerlijk zijn, soms werkt het advies waanzinnig op je zenuwen, en soms daagt hij je uit om het allemaal even zelf uit te zoeken als je het niet meer weet, maar nu ik mijn rijbewijs heb snap ik dat het allemaal een doel heeft. Ik mis de BMW nu wel, want een fijnere auto dan die ga je echt niet krijgen. Kortom: Bij Gavin krijg je super goede rijles en hij heeft een hoog slagingspercentage, (ben ook in 1 keer geslaagd.)

Jair Cruden
Jair Cruden
8 jaren geleden

Rijschool hosanna
Ondanks het begin van de lessen soms wat moeizaam ging , had ik altijd heel zin in de lessen. Er hing altijd en goede positieve sfeer in de auto Tijdens de lessen hebben we veel gesprekken gehad over van alles en nog wat. Ik kreeg altijd veel en goede feedback waar ik veel aan had en als ik het niet begreep dan verduidelijkte hij dat voor me . Ik heb heel veel gehad aan de tips en voor al aan de lessen, ik vond het leuke dat we op veel plekken reden en de auto was super fijn om in te rijden

Gavin bedankt voor al u steun tijdens de lessen, ik heb super veel van je geleerd meneer de rijinstructeur ?

Rucháma
Rucháma
8 jaren geleden

Ondanks dat het opstarten soms wat moeizaam ging, had ik altijd weer zin in de lessen. Het was altijd gezellig en leerzaam. Tijdens de lessen hebben we veel diepgaande gesprekken gehad over van alles en nog wat en er was altijd mooie muziek te horen op de achtergrond. Ook kreeg ik altijd goed feedback over de dingen die ik nog kon verbeteren. Ik heb heel veel genoten van de rijlessen maar ik ben ook heel blij dat ik nu zelf mag rijden 😉 Gavin, Bedankt!!

Stefan
Stefan
8 jaren geleden

Er is al een hoop gezegd zie ik.
Mijn Ervaring met Rijschool Hosanna is dat ik goed voorbereid ben op mijn examen. Gavin wist in te schatten wanneer ik klaar was om examen te doen en ik heb het ook gehaald, in één keer!
De lessen waren intensief. Je leer namelijk autorijden onder de meest bijzondere omstandigheden. Gavin kletst af en toe de oren van je kop en laat diepgaande onderwerpen de revue passeren. Dit maakt dat je als je afgereden bent, je wel overal mee om kan gaan.
Mocht jij een volgzame en vooral niet te eigenwijs persoon zijn, dan kan Gavin je goed helpen. (Anders ook wel hoor maar het kost dan voor beiden meer energie)

Irene
Irene
8 jaren geleden

Ook ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik vond dat Gavin mij tijdens de lessen goed heeft gecoacht en constant heeft gecorrigeerd. Hierdoor kon ik er niet omheen wat ik anders/beter moest doen. Hij vertelde er ook bij hoe ik het dan wel kon doen. Ik vind Gavin een kritische rijinstructeur, die passie heeft voor zijn vak. Dit waardeer ik in hem, want in mijn ogen heeft een rijinstructeur dat nodig om mij goed te kunnen leren hoe ik moet autorijden. Naast dit alles vind ik Gavin een hele toffe vent! Ik heb heel erg genoten van de gesprekken en de grappen en grollen!

Madeline
Madeline
8 jaren geleden

Zojuist mijn praktijkexamen gehad en heb het in 1 keer gehaald! Dit heb ik te danken aan de Heer en Gavin! Ik heb bij meerdere rijscholen gereden en rijschool Hosanna steekt er VER bovenuit. Zoals al meerdere malen is gezegd, Gavin stelt je op je gemak, is altijd vrolijk, gezellig en geeft op een prettige en fijne manier les waar je echt enorm veel van leert.
Een mooie bijkomstigheid zijn uiteraard de leuke en inspirerende gesprekken, fijne lesauto en fijne communicatie tussen instructeur en leerling.

Kortom, ik ben blij dat ik bij een goede instructeur en rijschool heb mogen rijden.
Daarom raad ik ook iedereen aan om bij Rijschool Hosanna te rijden!

Gavin, ik wens u nog heel veel succes met de rijschool en God bless you!

David
David
8 jaren geleden

YESSSSSSS!

Heb net een uurtje geleden van de examinator te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs B! Ondanks dat ik zelf heb gereden was het nooit mogelijk geweest zonder de investering van iemand die in me geloofde. Gavin nogmaals dank voor je geduld, passie en vertrouwen! Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. Ga onze gesprekken, gelach enz…. missen. Wens je veel succes en Gods Blessings!!!!

Trienke
Trienke
8 jaren geleden

We hebben gelachen, gepraat, gezwegen, gediscussieerd, maar vooral heel veel gereden en geleerd. Ik ga die gezellige lessen zo missen! Vandaag haalde ik namelijk in één keer mijn rijbewijs door de duidelijke lessen van Gavin. Dank je wel!

Christiaan
Christiaan
8 jaren geleden

Vandaag eindelijk mijn eerste rit zelfstandig kunnen rijden. Dat allemaal omdat Gavin me goed heeft gecoacht. Ik heb ontzettend genoten van mijn rijlessen, niet alleen omdat ik nieuwe dingen leerde maar ook gewoon door de gezelligheid en boeiende gesprekken over de gedeelde passie. Jammer dat ik ook afscheid van de BMW moest nemen, ik hoop er ooit zelf één te kopen.

Stephan
Stephan
8 jaren geleden

Enorm geduldig en respectvol. Dat zijn de woorden waarmee ik mijn lessen zou omschrijven.

Saskia
Saskia
9 jaren geleden

Yeeey! Gister ben ik geslaagd!! Ik heb heel erg genoten van alle rijlessen. We hebben vaak over God gepraat en dat had ik voor geen goud willen missen!!! Mooi meegenomen dat ik nu ook een rijbewijs heb, naast al deze nieuwe inzichten over het leven!

Christian
Christian
9 jaren geleden

Vandaag geslaagd dankzij Rijschool Hosanna! Ik heb veel geleerd tijdens de lessen en kon op een prettige wijze mijn examen doen. Gavin weet je op je gemak te stellen maar ook uit te dagen tijdens de lessen. Zeer aan te raden!

Peter
Peter
9 jaren geleden

Op een ontspannen manier mijn rijbewijs gehaald en gewoon in één keer slagen natuurlijk. Prettige lessen waarin wordt gedemonstreerd wat geduld is. (Soms snap ik dingen namelijk niet in één, twee of drie keer) Dus lekker ontspannen lessen en je rijbewijs halen is even bellen met Gavin.

Succes met de business!

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Als je onzeker bent over je rijgedrag, dan is er Gavin! Met een big smile legt hij als het moet 50x hetzelfde uit. Na 4 x gezakt te zijn bij verschillende rijscholen bij Gavin in 1x geslaagd, dat zegt genoeg toch? Je moet alleen wel tegen flauwe grappen kunnen 🙂

reint
reint
9 jaren geleden

Hoeveel lessen duurde het ook alweer voordat ik mijn eigen straat uit kon rijden? Ik was geen natuurtalent, maar na een groot aantal lessen heb ik nu toch in één keer mijn rijbewijs gehaald. Het spreekwoord “goede wijn moet even liggen” ging voor mij zeker op. Gavin, ik wil je super bedanken voor alle lessen! Je bent geduldig, relax en ook een wijze man. Ik ga onze wekelijkse gesprekken en de muziekmomentjes missen.

Het ga je goed!

Lizzy
Lizzy
9 jaren geleden

Gavin is ontzettend geduldig en respectvol. Ik was 8 jaar geleden ergens anders al 3x gezakt door onzeker rijgedrag en na rijlessen met Gavin in 1x geslaagd! Ook als je niet gelovig bent zijn de lessen altijd gezellig en leuk, bedankt voor al je hulp & discussies Gavin 😉

Mariana
Mariana
9 jaren geleden

Heeii Gaviin,, bedankt voor alle wijze lessen. Je bent een liefde volle man die alle gedult met me heeft hahahah. Ik heb veel lol met Gavin en voelde me natuurlijk op me gemak. Dat vind ik wel het belangrijkste. Ik heb veel geleerd in die 9lessen. Maar Gavin je ben echt TOP! We zien elkaar vast wel weer. En ohja bedankt voor uw prachtig cadou.

Bernard
Bernard
9 jaren geleden

Naast een goeie en duidelijk stijl van lesgeven waardoor je elke les dichterbij je rijbewijs komt, ga ik de leuke en gezellige gesprekken minstens zo missen. Onder elke omstandigheid blijft Gavin rustig, zodat je je snel weer kunt herpakken (als je iets wel degelijk hebt gezien en wou reageren maar dat niet deed). Gavin onwijs bedankt man! Wellicht zie ik je ooit nog voor me rijbewijs A?!

Wesley
Wesley
9 jaren geleden

Vandaag me rijbewijs gehaald! het is een goeie rijschool, leuke lessen en je leert het op een leuke manier.
Gavin, ik zie je nog wel op de weg :p

Dianne
Dianne
9 jaren geleden

Wauwww, al die positieve reacties! Daar ga ik me helemaal bij aansluiten. Echt Gavin, bedankt voor alle goede gesprekken en de goede lessen! Heb het heel erg naar m’n zin gehad bij Hosanna. En voor alle mensen die nog gaan volgen: vraag vooral naar hoe je ‘Rijschool Hosanna’ in gebarentaal zegt. Gavin blijkt ook hierin een uitzonderlijk talent te zijn.;)
Dianne

Romy
Romy
9 jaren geleden

Het 1,5 uurtje rijles vloog altijd weer voorbij.. gezellige,leuke gesprekken en toch iedere rijles weer een voldaan gevoel creëren dat je net weer een stapje dichter bij je rijbewijs bent. Ik ben hartstikke blij met mijn rijbewijs en zou nu absoluut niet meer zonder kunnen maar toch is het raar om met iemand iedere week in de auto te zitten en een gezellige tijd mee hebt gehad plotseling niet meer te zien. Gavin bedankt!!! P.s heel fijn vond ik de les auto ook waar in gelest word, hele fijne auto om in te beginnen (al duurde het soms wel even voordat ik de stoel in de juiste positie had gezet gavin weet wel wat ik bedoel haha)

Jannemieke
Jannemieke
10 jaren geleden

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Enorm blij, maar ook wel jammer dat ik nu deze lessen ga missen. Gavin zit vol humor, heeft veel geduld en er is altijd tijd voor een goed gesprek. Zeker een aanrader voor iedereen die nog moet gaan lessen! Bedankt Gavin! 🙂

Marloes
Marloes
10 jaren geleden

Mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Gavin! Goeie rij-instructeur, rustig en gezellig.
Veel geleerd. Bedankt, Gavin!

Marloes
Marloes
10 jaren geleden

De lessen bij Gavin zijn voor mij al weer een poosje geleden en ik moet eerlijk zeggen dat ik ze mis. Het waren uurtjes in de week waar ik naar uitkeek! Lachbuien, serieuze gesprekken en de vrolijke muziek. En ondertussen bleef hij geduldig en vriendelijk als ik de auto weer op hol liet slaan. Gavin, bedankt voor die leerzame lessen!

Laura
Laura
10 jaren geleden

Beste Gavin,

Ik vond het erg jammer dat ik mijn rijbewijs niet bij jou kon halen omdat ik zo nodig een baan moest vinden in het buitenland. Ik denk nog altijd met veel plezier terug aan de lessen. Nu ik gesetteld ben, ben ik op zoek naar een rijschool om verder te gaan. Ik ben alleen bang dat er geen enkele kan tippen aan rijschool Hosanna.

Laura

Chesron
Chesron
10 jaren geleden

Ik zie hier zoveel positieve reacties en het enige wat ik kan doen is daar mee instemmen.
Ik heb een geweldige tijd achter de rug bij Rijschool Hosanna.
Gavin is een fijne leraar die goed les geeft en een goed gevoel voor humor heeft! (en als musicus mag ik natuurlijk zijn goede smaak voor muziek niet vergeten!! ) :p

Ik ben blij dat ik mn rijbewijs gehaald hebt, maar ik ga de lessen wel missen!
Gavin nog heel veel zegen en succes met je rijschool en tot ziens! 🙂

Chesron

Nienke
Nienke
10 jaren geleden

Ik heb genoten van de maanden waarin Gavin me leerde autorijden. Er ging geen les voorbij zonder dat er hard werd gelachen en er was altijd ruimte voor een goed gesprek. Gavin, je passie en vrolijkheid werkt aanstekelijk wat erg prettig is! Blijf genieten van wat je doet! (En onthoud: kerstliedjes draaien in september is ECHT te vroeg! 😉 )

Melissa
Melissa
10 jaren geleden

Heb een leuke en gezellige tijd gehad! Veel geleerd en het was relax om met hem te lessen:)!
Je kon ook goeie en serieuse gesprekken met hem voeren.
Ik ga het stiekem toch wel missen..
Als je opzoek bent naar een rijschool, dan zeg ik: kies Rijschool Hosanna, echt een aanrader!!!!

Lars
Lars
10 jaren geleden

De rijlessen waren super, in een korte tijd veel geleerd en veel gelachen. Ik heb genoten van elke les. Ik heb me echt thuis gevoeld in de auto en Gavin is echt de gezelligste en de beste die je kan hebben als instructeur. altijd rustig en vol positieve kritiek en tips.

Denise
Denise
10 jaren geleden

Super!

Hey Gavin, bedankt voor je wijze lessen (ik heb echt geluisterd hoor) en je geduld. Je bent eindelijk van mij verlost 🙂
Ik ga je stiekem toch wel een beetje missen. Ik vond het super om bij je te rijden en zal je aan iedereen aanbevelen! Volgende in de lijn is mijn zusje…dus je bent nog lang niet van de familie Boejoekoe af….Nu zorgen dat mijn man slaagt!
Dank je wel!

Judith
Judith
10 jaren geleden

De dag dat je slaagt voor je rij-examen is een dag met gemengde gevoelens: ‘gelukkig’ want de wereld ligt voor je open maar ook een beetje ‘weemoedig’ want na toch best een hoop uurtjes met je rij-instructeur rondgereden te hebben, raak je die vertrouwdheid ineens kwijt.
Gavin, van jou heb ik onwijs veel mogen leren, op elke vraag had je wel een wijs antwoord. Zowel wat betreft het rijden toonde je je bekwaamheid, maar ook over wat jou bezighoudt: het Leven en de Waarheid, en over de Weg daar naar toe!
Bedankt voor je geduld, het plezier dat altijd rondom en in de auto hing en je relaxtheid. Ik weet dat je voor vele anderen ook een bron van inspiratie mag zijn! Tot ziens! Judith

stephen
stephen
10 jaren geleden

Ik heb hem in 1 keer gehaald! Thanks Gavin voor de geweldige tips en instructies. Vond het zeer leerzaam. Waar ik dacht dat ik al genoeg wist leerde ik nog meer erbij
Nogmaals bedanktt!!

Meindert & Anne
Meindert & Anne
10 jaren geleden

Zowel mijn vriend als ik hebben onze rijbewijs in 1x gehaald dankzij rijschool Hosanna!!
Bedankt Gavin voor de top lessen vol humor, plezier en natuurlijk heel veel geduld 🙂
Hopelijk zien we je nog een keertje langs ons rijden als we zelf een autootje hebben!

Groetjess

Meindert & Anne

rodney
rodney
10 jaren geleden

Dude,

Thanks man kan nu eindelijk rijden met een geldig rijbewijs! Je bent een top rijinstructeur!! Succes verder hoop dat je veel mensen hun rijbewijs gaat bezorgen

Zie je op de snelweg.
Afz. Rodney Uralime

Willem
Willem
10 jaren geleden

Ik heb vanmiddag mijn rijbewijs behaald. Dit komt mede door de goede lessen van Gavin. Hij heeft mij op een ontspannen en leuke manier leren autorijden. Gavin is duidelijk, geduldig en hij heeft humor. Ik ben heel blij dat ik via rijschool Hosanna mijn rijbewijs heb behaald.

Bedankt Gavin!

Mieke
Mieke
10 jaren geleden

Gavin.. Ontzettend bedankt voor je enthousiasme, goede gesprekken, opbouwende kritiek!
Kortom supergoede lessen! Iedere week had ging ik met een lach de auto weer uit. Of ik nu een goede of minder goede les had gereden.
Ik mis de lessen nu al :). Je bent een bijzonder mens! Hoop dat ik je nog eens zie!
En geen PREK meer (:!!

Ervini
Ervini
11 jaren geleden

In dezelfde week papa geworden en geslaagd!! Hartelijk bedankt Gavin, het was altijd lekker ontspannen bij je in de auto en met een mooi resultaat! Groetjes Ervini

Marieke
Marieke
11 jaren geleden

Heeii Gev! Je bent nu, sinds 2 weken, eindelijk je altijd pratende auto-rij-leerling kwijt! Ontzettend bedankt voor de gezellige lessen. Ik kijk terug op een tijd waar ik ontzettend veel geleerd heb. Veel lol gehad maar ook serieuze gesprekken met je kunnen voeren. Waardevol! Nogmaals dank. Zeker een aanrader voor diegene die een rijschool zoeken om hun rijbewijs te halen! Groetjes Marieke (Miek)

Job
Job
11 jaren geleden

Het was altijd heel erg gezellig bij Gavin in de auto. Hij geeft goed (gemakkelijk) les en weet de aandachtspunten op een positieve manier te brengen. Hij blijft eerlijk zonder jou een slecht gevoel te geven. Geniale uitspraak (als andere weggebruikers jou langzaam of lastig vinden in je lesauto’tje): ‘Oh, jullie zijn zeker met rijbewijs uit jullie moeder gekomen.’

Het was altijd erg gezellig met je, goede diepgaande gesprekken gehad, maar ook gewoon lol.
Twijfel je nog en denk je: zal ik hier gaan lessen? Ik zeg: doen!

Wie weet tot snel Gavin!
Follow Your Dreams, Because He Makes Them Come True

Brian
Brian
11 jaren geleden

Heey Gavin,
Ik heb afgelopen maandag 25 februari ( in 1 keer ) me rijbewijs gehaalt bij rijschool Hosanna. Dit komt voor al door de manier van les geven van Gavin hij doet dit met gedult en wijst je op de dingen die je moet verbeteren maar behalven dat die goed les geeft kan je ook laggen met Gavin. Zeker een aanrader.

Charlotte
Charlotte
11 jaren geleden

Ik heb nu ongeveer twee weken geleden mijn rijbewijs (in 1 keer) gehaald. Sindsdien heb ik al zo’n 250km zelf gereden en zit ik lekker zelfverzekerd achter het stuur. Dit dankzij de goede rijlessen van Gavin. Was zeer te spreken over zijn manier van les geven. Gavin neemt de tijd om je alles geduldig uit te leggen en zorgt dat je de kijktechnieken goed onder de knie hebt.

Wat ik het fijnst vond, was dat er echt werd gekeken wat voor jou de beste manier van lessen was, dus je voelt je serieus genomen en daarom biedt Rijschool Hosanna wat dat betreft maatwerk.

Yes, absoluut een aanrader! Thanks Gavin!

Greets Charlotte

Aafke-Marie
Aafke-Marie
11 jaren geleden

Bedankt!

Van de week mijn rijbewijs opgehaald en mijn eerste rijkilometers gemaakt! Gavin, bedankt voor alle leuke, relaxte lessen en alle grappige en interessante gesprekken. Ik heb ervan genoten! Tot onderweg op de snelweg!

Groetjes Aafke-Marie

Sanne Metselaar
Sanne Metselaar
11 jaren geleden

Hosanna in the highest

Intussen al bijna 5 jaar mijn rijbewijs door deze toprijschool 🙂 vooral bijzonder dat Gavin en ik nog steeds contact hebben. Door hem nog meer tot HEM gekomen, door de gesprekken die we hadden en de gospel die altijd tijdens de lessen aan stond. Gav, nogmaals bedankt voor mijn fijne rijlessen met als resultaat mijn rijbewijs, en bedankt dat je mijn ogen wijder open hebt gemaakt voor God! Bless you

Laura Donkel
Laura Donkel
11 jaren geleden

De Beste!
IK BEN ZOOOOOOOOOO BLIJ! Na 2 andere instructeurs die niet zo goed bij mij paste had ik eindelijk voor mij de goede gevonden! Eindelijk iemand met geduld, respect en positiviteit. Gavin is altijd vrolijk, vriendelijk en positief! Hij geeft altijd positieve feed back maar is wel altijd eerlijk over je leerpunten. Het was echt fijn om bij deze rijschool les te krijgen. Wat me altijd bij zal blijven was zijn laatste zin: ” Have a little faith”. Voor mij heeft dat veel betekenis. Geloof in mezelf en vertrouwen op onze Hemelse Vader!

Elly
Elly
11 jaren geleden

Super tof!
Yes rijbewijs is binnen en nu dan alleen nog een slijmverhaaltje over de rijschool en Gavin. Nee grapje, het is echt een hele fijn rijschool!! Gavin is altijd vrolijk en ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens het lessen. Lekker met een gospelmuziekje op de achtergrond rijden door Amersfoort en omgeving. Gavin is een hele fijne instructeur die je op een fijne en relaxte manier een goede rijder maakt!! Allemaal bij Hosanna inschrijven 😛

Tirza
Tirza
11 jaren geleden

Super school:D
Ik heb hier zeker veel geleerd. Zowel van de auto als rijden als dingen over het Geestelijk leven. Je hebt er lol, maar ook serieuze gesprekken en allebei is het goed om te hebben. Je hebt altijd wel lol in de auto met veel moppen en grappen. Voor mij was het een super tijd en mis het zeker. Gavin heel erg bedankt!:D

Lisa
Lisa
11 jaren geleden

Super leuke rijschool!
Rijschool Hosanna, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Deze rijschool is uniek in zijn soort, ik heb veel rijschool auto’s gespot tijdens mijn rijlessen maar geen één had van die mooie, getuigende stickers op de auto. Verder maakt de zeer positief ingestelde instructeur, Gavin, je lessen bij rijschool Hosanna tot een feestje. Hij stelt je op je gemak, blijft geduldig ook al maak je honderden fouten en houdt van gezellige en serieuze gesprekken. De auto is vaak gevuld met mooie muziek en gelach (ja want dat kan Gavin ook heel goed :P). Al met al heb ik een hele leuke tijd gehad bij rijschool Hosanna. Gavin, bedankt!

Matthias
Matthias
11 jaren geleden

Toppie!
20 lessen bij Gavin in een top auto onder begeleiding van een relaxed en goed begeleidend instructeur. (Gavin in dit geval dus) Leren auto rijden in deze setting is erg fijn. Daarnaast wanneer het rijden al een automatisme wordt ook nog eens goede gesprekken! Geen kort af communicatie maar juist een prettige mens tot mens communicatie. En inmiddels anderhalf jaar na afrijden nog geen schade, boetes of andere ongein XD Voor de lessen en het resultaat hartelijk bedankt!

Hanna
Hanna
11 jaren geleden

Fijne rijschool
Rijschool Hosanna is echt een fijne rijschool. Gavin is heel geduldig waardoor je rustig achter het stuur kan zitten en je je niet opgejaagd voelt. Daarnaast is het nooit stil in de auto= leuk muziekje of een goed gesprek. Ik heb er een hele goede tijd gehad! Bedankt!

Maret
Maret
11 jaren geleden

Leren rijden bij Rijschool Hosanna
Ik heb plezier gehad in de rijlessen. En ik heb ook een handige extra vaardigheid opgedaan: ik heb goed leren multitasken achter het stuur doordat ik niet alleen 1,5 uur aan het rijden was, maar ook 1,5 uur aan het kletsen met Gavin!

Gerjanne
Gerjanne
11 jaren geleden

Goede rijschool
Ik heb een tijdje geleden bij Gavin rijles gehad. Deze lessen waren altijd erg goed! Gavin heeft daarnaast veel geduld. Omdat je veel uren met elkaar doorbrengt is het fijn dat je samen goed kan praten. Met Gavin kon ik het overal over hebben, van serieuze tot grappige dingen. Wat ook leuk was, was de muziek 🙂 Altijd een heerlijke achtergrond en soms hielp het soort muziek mij bijvoorbeeld om meer pit te hebben. Voor wie nog een rijschool zoekt: dit is zeker een aanrader! 🙂 Bedankt voor de toffe lessen Gavin!

Talita Vork
Talita Vork
11 jaren geleden

Vet leuke rijschool
Eey Gavin, Weet je wat ik nu echt mis, nu ik mijn rijbewijs heb? De leuke gesprekken in de auto.. Nu rijd ik vaak alleen en dan heb je dat niet of een stuk minder. Groetjes, Talita

Geertje
Geertje
11 jaren geleden

Rijlessen met Gavin
Gezellige en soms goede serieuze lessen gehad met Gavin. Goede rijschool! Gavin, bedankt!

Stephanie
Stephanie
11 jaren geleden

Super fijne rijschool!
Ik heb goed leren auto rijden van Joseph en het was echt altijd gezellig met hem in de auto! Ik voelde me op mijn gemak door zijn rustige uitstraling en gezelligheid. Ik mis rijles zelfs!

Adinda
Adinda
11 jaren geleden

Prima rijschool!
Goede rijschool lekke gezellig kletsen over dingen die er toe doen in het leven. Kan het iedereen aanraden. Ga ermee door

Jorrit Hazeleger
Jorrit Hazeleger
11 jaren geleden

Beter kon niet!
Hé Gavin.. Wat een toffe tijd hebben we samen gehad tijdens de rijlessen. Ik kijk er met veel plezier op terug! Lachen, goede gesprekken en de fruitkauwgom. Haha! Ik hoor wel eens van mensen dat ze les hebben gehad van een ongeduldige irritante instructeur. Dan schep ik altijd even op over jou! 🙂

Tatjana
Tatjana
11 jaren geleden

Een relaxte rijschool
De manier waarop er met je wordt omgegaan is zo prettig, je voelt je thuis en ontspannen in de auto (uit ervaring kan ik zeggen dat dat niet altijd zo is) En dat is echt heel belangrijk wil je je rijbewijs willen halen;) Gavin is gezellig en je kan super mooie gesprekken met hem hebben! Het is echt een rijschool die ik kan aanraden!!

Tabitha
Tabitha
11 jaren geleden

rijschool Hosanna
Ha Gavin, Ik zie dat je een nieuwe website hebt. Ik heb altijd prettig gelest bij jou, je kan iemand echt op zijn gemak stellen. De BMW waarin je rijdt is trouwens een heerlijke lesauto. Die mis ik ook nog wel eens (ik rijd nu in een VW). Hartelijke groet en succes met je rijschool. Groet Tabitha

Naomi
Naomi
11 jaren geleden

Rijschoolervaring
De rijlessen bij Gavin vond ik heel goed, en ook erg gezellig 🙂