Veel gestelde vragen

Meest frequent gestelde vragen en antwoorden

Je kunt bij ons geen theorielessen volgen wel verkopen wij theoriemartiaal en kan je via iTheorie meteen aan de slag (zie demo).

Annuleren van lessen kan via de rijlesplanner tot 4 dagen voor de afgesproken les.

Daarna kan het alleen nog telefonisch en tijdens kantooruren (er wordt dan geprobeerd om de les te ruilen met een andere leerling, maar dit geeft geen garantie).

Ja, als je een pakket koopt en je hebt aan het eind van je rijopleiding lessen over dan krijg je die gerestitueerd conform de algemene voorwaarden van de rijschool. Heb je meer lessen nodig dan kan je die per 10 bijkopen.

Als je regelmatig lest (2 bloklessen per week) heb je bij ons gemiddeld 36 bloklessen (dat zijn 39 uren) nodig om te kunnen slagen.

Het landelijke gemiddelde is 40 à 45 uur.

Je kunt bij ons een proefles nemen van 40 min (€40). Tijdens deze les maak je kennis met jouw instructeur, de auto en de manier van les geven en geven wij advies over welk pakket het beste bij jou past.

Je bent daarna tot niets verplicht.

Alle betalingen gaan per bank en worden gefactureerd met een betalingstermijn van 14 dagen (je kunt 2 lessen inplannen buiten het pakket om i.v.m. betalingsverkeer).

Het is ook mogelijk pakketten in termijnen te betalen.

We geven rijlessen van 45 minuten wel ben je verplicht een blok van 2 lessen te volgen. Dit is zeer effectief, omdat je dan maar één keer alles hoeft in te stellen en er dus maar een keer nabesproken wordt. Dat scheelt je zo’n 5 à 10 minuten.

Voor een les van 45 minuten betaal je € 50,- (omgerekend € 66,- per uur).

Losse lesprijs is €50,-.